Wat is isolatie

Isolatie is een isolerende deklaag die ongewenste materiaalafname verhindert. Afbouw bedrijf Precies houdt zich hiermee bezig en is gespecialiseert in dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie en radiatorfolie en gevelonderhoud. het bedrijf is gevestigd in Zwolle de provincie Overijssel. Al hun producten zijn van Tonzon systeem kwaliteiten.

Dakisolatie

Het bedrijf levert Dakisolatie voor alle oppervlakten dit levert meer warmte in uw huis op wat een duurzaam effect levert.

Vloerisolatie

Precies afbouw levert ook vloerisolatie, door middel van deze isolatie bespaart u zichzelf een hoop kosten. Michel werkt deze opdracht volledig voor u af. de comfortabelheid zal bij u in huis stijgen. waardoor u de kosten dubbel en dwars terug verdiend.

Muurisolatie

muurisolatieElke muur kunt u voorzien van materiaal wat uw huis isoleert. bij elke klant maar weer, stijgt het tevredenheidsgevoel. door middel van muurisolatie kunt u zelf bepalen in welke ruimtes u de warmte het liefst binnenhoud.

Radiatorfolie


Een radiator geeft ook aan de achterkant warmte af. Tegenwoordig gaan radiatoren al heel efficïent om met de warmte, maar nog niet met de afgite ervan. Daarbij kan veel warmte verloren gaan. Dit komt omdat het temperatuurverschil met buiten achter de radiatoren het hoogst is. En bij steenmuren is het verlies van warmte nog hoger dan bij spouwmuren. Op de infrarood opname hiernaast kunt u eenvoudig vaststellen wat de plaats van de radiator is.

Wij kunnen door het aanbrengen van Tonzon HR-radiatorfolie ® ervoor zorgen dat er een stuk minder warmte verloren gaat. Daarnaast wordt de HR-radiatorfolie aangebracht aan de achterzijde van de radiator en niet op de achterliggende muur en is daarmee compleet uit het zicht. Om diezelfde reden is ook nog eens effectiever omdat het dichter op de bron van de warmte zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*